Διαχείριση της μετανάστευσης: Επίσκεψη του Αντιπροέδρου Σχοινά στη Ρώμη

New Pact on Migration and Asylum

Ο Αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρώμη με κεντρικό θέμα τη μετανάστευση. Ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με ανώτερους Ιταλούς αξιωματούχους, με τους οποίους θα συζητήσει σχετικά με το νέο σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο, καθώς και τις προτεραιότητες της ΕΕ για τις δεξιότητες και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Αντιπρόεδρος Σχοινάς θα συναντηθεί με την Πρωθυπουργό της Ιταλίας κ. Τζόρτζια Μελόνι. Αύριο, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ματέο Πιαντεντόζι, καθώς και με την υπουργό Πανεπιστημίων και Έρευνας κ. Άννα Μαρία Μπερνίνι και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Αντόνιο Ταγιάνι.

Ακόμη, ο Αντιπρόεδρος θα εκφωνήσει ομιλία σχετικά με μια νέα μεσογειακή στρατηγική ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών του 2024, σε εργαστήριο που συνδιοργανώνουν η Αντιπροσωπεία της Επιτροπής και το Γραφείο Συνδέσμου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ιταλία.

Διαβάστε ολόκληρο το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στο σύνδεσμο που ακολουθεί : https://ec.europa.eu/commission/presscorner/api/files/document/print/el/mex_23_3847/MEX_23_3847_EN.pdf

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο