“Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων” Ανάπτυξη δεξιοτήτων για εύρεση εργασίας!

ALL eisigites new FB

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνουν το #JobDay Αφετηρία Δήμου Ιωαννιτών την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στη Συνεδριακή Αίθουσα της Περιφέρειας (στοά Σάρκα) και ώρες 15:00-20:00.
Το #JobDay Ιωάννινα απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.
Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού.
H παρούσα δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – EUROPE DIRECT – ΗΠΕΙΡΟΥ συμμετέχει στην εκδήλωση παρουσιάζοντας το Θέμα : “Ευρωπαϊκό Έτος ΔεξιοτήτωνΑνάπτυξη δεξιοτήτων για εύρεση εργασίας!

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Προεγγραφές στο jobdays.gr.
Δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο